Cool julklapp

Vinter betyder skidåkning. Eller skulle göra det om det fanns tillräckligt med snö, men den kommer väl så småningom. Vädret här är fortfarande så att det går hur fint som helst att cykla vilket är trevligt, och på detta smarta sätt så kommer jag rakt in på ämnet för dagens blogginlägg: barncyklar!

Vad har jag nu med barncyklar att göra? Jag menar, jag kan ju knappast klassas som ett barn längre, oavsett vad mamma och pappa ibland tycker och säger. Men även om jag tidvis önskat det så är jag inte enda barnet, även om jag är äldst, vilket inte alltid varit en dans på rosor. Mitt yngsta syskon fyllde sex år i somras och när jag pratade med mamma och pappa om vad hon skulle få för julklappar så föreslog jag en cykel. Den som hon har är definitivt för liten för henne nu, en cykel för RIKTIGA småbarn, och det är verkligen på sin plats med en ny. Mamma och pappa tyckte att vintern är fel tidpunkt att köpa en cykel på men jag lyckades övertyga dem till slut. Att få en cykel i julklapp betyder ju att man riktigt kan se fram mot våren, när man kan använda den för första gången.

E-handel wins again
Jag har ju sjungit e-handelns lov tidigare och får göra det igen. Vi hittade en perfekt barncykel hos Sportson, så det var bara att beställa. Jag betalade en tredjedel och mamma och pappa två, så det blir en present från oss alla. Priset var 3,000 kronor, så det var lätt att dela upp det. En lite dyrare julklapp än jag normalt skulle köpt till lillsyrran, men det får gå för den här gången! Det blev en riktigt cool cykel med tre växlar med både fot- och handbroms. Den kanske är i aningens största laget för lillasyrran, men kommer å andra sidan att passa henne i åtminstone 3 – 4 år. En cykel att växa med, med andra ord.

Undrar vad jag själv kommer att få?
Jag har lite diskret försökt antyda för mamma och pappa att jag gärna skulle vilja ha ett par skidor, men jag vet inte hur pass lyhörda de är för den saken. Men de brukar alltid vara bra på att köpa julklappar som jag både vill ha och har nytta av, och ett par skidor passar definitivt in där. Det är lite genant, men trots att jag är vuxen (ja, ja) så ser jag fortfarande fram mot julen och alla julklappar lika mycket varje år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *