Välkommen till min nya blogg!

Jag har väl egentligen aldrig varit speciellt mycket för att skriva, det har mest varit framtvingat de gånger som jag försökt mig på det. Antingen genom att arbetsgivaren har instruerat en om att skriva det ena eller det andra, eller att det var någon skoluppgift som tvunget måste lösas med en stor portion text. Och visst är det så att text är viktigt, det kommer ju alltid att behövas i alla sammanhang. Problemet är att jag aldrig lyckats bemästra det på ett bra sätt, och det har gjort att jag drar mig för att fortsätta försöka.

Men någon gång måste ändringen komma. Någon gång måste också jag försöka mig på något outforskat och problematiskt. Någon gång måste jag lära mig att skriva. Gudarna ska veta att det finns gott om saker att skriva om. Jag har ett fullspäckat liv där det händer både det ena och det andra och av den anledningen ser jag det som självklart att berätta mer om just det, och samtidigt få en bra träning i mitt eget skrivande. Det kommer nog bli ganska kämpigt för mig skulle jag tro, men samtidigt blir det en spännande utmaning. Jag har nämligen aldrig riktigt lärt känna mig själv och mitt eget språk, så det finns många anledningar till att jag gör detta.

Ni är välkomna att följa med på resan i mitt skrivande och i mitt liv. Det kommer bli berättelser från verkligheten där jag berättar om min stora passion i livet samt ger er läsare tillgång till de privata tankarna som jag går runt och tänker dagarna i ända. Varmt välkomna ska ni vara och jag hoppas att både ni och jag kommer få ut något bra utav det hela!

En reaktion på “Välkommen till min nya blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *